41. sednica Gradskog veća grada Kraljevac počela minutom ćutanja

Četrdeset prva (vanredna) sednica Gradskog veća grada Kraljeva, održana u petak, 6. avgusta 2021. godine, počela je odavanjem pošte i minutom ćutanja tragično nastradalom kolegi Đorđu Baltiću.

Na sednici, kojom je predsedavao gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, članovi Gradskog veća razmatrali su šest tačaka dnevnog reda i doneli šest rešenja.

            Većnici su doneli Rešenje o izmenama Rešenja o obrazovanju i imenovanju članova Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima.

Doneto je i Rešenje o obrazovanju Radnog tela za izradu predloga Taksi tarife i Cenovnika usluga taksi prevoza.

            Kraljevački većnici su se pozitivno izjasnili na Rešenje o raspoređivanju iznosa od 650.000,00 dinara FK „Karađorđe“ odnosno od 350.000,00 dinara OFK „Progorelica“ na ime učešća grada Kraljeva u finansiranju troškova fudbalskog sporta usled povećanih troškova zbog ulaska u viši rang takmičenja.

Članovi Gradskog veća su doneli i Rešenje o raspoređivanju iznosa od 500.000,00 dinara na ime učešća grada Kraljeva u finansiranju troškova odbojkaškog sporta – Odbojkaškom klubu „Ribnica“ radi organizacije memorijalnog turnira „Dušan Bošković Bole“, kao i 4.000.000,00 dinara na ime učešća grada Kraljeva u finansiranju troškova atletskog sporta Atletskom klubu „Kraljevo“ zbog organizacije međunarodnog takmičenja – šampionata Balkana za mlađe juniore u atletici.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *