TRIDESET DRUGA SEDNICA GRADSKOG VEĆA GRADA KRALjEVA

Na trideset drugoj (redovnoj) sednici Gradskog veća grada Kraljeva, većnici su razmatrali pet tačaka dnevnog reda i doneli jedan zaključak i četiri rešenja. Šesta predviđena tačka – Razmatranje Nacrta odluke o dopuni Odluke o usklađivanju Osnivačkog akta Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Kraljevo, prilikom utvrđivanja dnevnog reda, ostavljena je za razmatranje na nekoj od narednih sednica Gradskog veća grada Kraljeva.

Članovi Gradskog veća doneli su Zaključak kojim se utvrđuje Nacrt odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Kraljeva za 2021. godinu, i kojim se upućuje Javni poziv za učešće na javnoj raspravi o Nacrtu odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Kraljeva za 2021. godinu.

Gradski većnici su se pozitivno izjasnili o Rešenju o pokretanju postupka otuđenja pokretnih stvari (putničkih motornih vozila) iz javne svojine grada Kraljeva i raspisivanju javnog oglasa za otuđenje.

Na 32. sednici Gradskog veća grada Kraljeva, većnici su razmatrali i doneli rešenja o otuđenju tri katastarske parcele, na potesu Divlje polje, koje su javna svojina grada Kraljeva najpovoljnijim ponuđačima na osnovu raspisanog javnog oglasa – Nebojši Ložnjakoviću iz Novog Beograda, kao i preduzeću DOO AUTO KARANOVAC KRALjEVO odnosno Preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Paker Tim DOO.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *