Ministar Vulin obišao PU Kraljevo: Ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Kraljevu da Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal i korupciju i da će se policija snažno i odlučno obračunati sa svima onima koji krše zakon.

Ministar je, nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Kraljevu, istakao da će svako onaj ko se ogreši o zakon, ma ko to bio, snositi posledice i sankcije.

„Srbija u borbi protiv kriminala ima rezultate sa kojima možemo da se ponosimo, ali nikada ne smemo stati i biti zadovoljni. Moramo uvek biti korak ispred kriminalaca i ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača“, istakao je ministar Vulin.

Ministar je pohvalio rad Policijske uprave u Kraljevu, a posebno njeno angažovanje tokom obezbeđenja nedavne manifestacije „Love fest“, koji je prošao bez incidenata i tokom kojeg je policija imala više od 90 zaplena narkotika. 

Istakao je da prioritet rada svake policijske uprave, pa i Kraljeva, mora biti visok stepen bezbednosti svih građana i očuvanje njihove imovine.

Ministar Vulin se, nakon sastanka sa rukovodiocima Policijske uprave Kraljevo, sastao i sa gradonačelnikom Kraljeva Predragom Terzićem.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *