Odbojkaški klub Ribnica ka novim uspesima sa novim sponzorima

Kraljevački Odbojkaški klub Ribnica dobio je, u jednom danu, tri sponzora. U prisustvu gradonačelnika grada Kraljeva dr Predraga Terzića i njegovih saradnika, rukovodstva i igrača OK Ribnica, kao i predsednika OK Vojvodina Dragoljuba Zbiljića, koji je posredovao u uspostavljanju ove saradnje, predsednica OK Ribnica Jelena Antonijević potpisala je ugovore o sponzorstvu sa preduzećem „Elektromontaža“ iz Kraljeva, firmom „VS Energy 2015“ i hotelom „Fontana“ iz Vrnjačke Banje.

OK Ribnica

Predsednica kluba je istakla da je potpisivanje ovih ugovora dokaz da nova uprava kraljevačke Ribnice ide ka putu uspeha.

„Sigurna sam da je sa firmama „Elektromontaža“, „VS Energy“ i hotelom „Fonatana“ ostvariti takve ciljeve mnogo lakše. Treba mnogo truda i napora da se dostigne nivo koji danas ima Odbojkaški klub Vojvodina, ali sam sigurna da smo na pravom putu i uložićemo puno napora da ovo bude naš pravi početak i nadam se da će ovakvih ugovora biti još“, poručila je predsednica iskoristivši priliku da zahvali Dragoljubu Zbiljiću na ukazanoj podršci istakavši da je sigurna da će odbojkaši Ribnice njegovo poverenje opravdati.

OK Ribnica

Obrativši se u ime sponzora, direktor kraljevačke „Elektromontaže“ Zoran Stanković je istakao da „društvena odgovornost, kroz podršku sportu, kulturi ili pomoć onima kojima je najpotrebnija, nije niti sme biti samo deo promotivne strategije i deklarativne korporativne kulture, već, naprotiv, široko prihvaćena etička norma kojom se svakodnevno rukovodimo“.

„Mogućnosti svakog od nas su različite, ali nam opšte dobro treba i mora biti jedinstveni cilj. Na taj način učinićemo da i najmanji koraci vremenom postanu uočljivi i značajni na blagodat celokupne zajednice, a na radost nas koji smo imali mogućnost i privilegiju da budemo deo plemenitih inicijativa“, rekao je Stanković.

OK Ribnica

Domaćin ovog veoma značajnog potpisivanja, gradonačelnik Kraljeva, istakao je da je prethodna takmičarska sezona bila jedna od najuspešnijih za kraljevački kolektivni sport.

„Naši fudbaleri su se plasirali u Prvu ligu Srbije, košarkaši u Košarkašku ligu Srbije, a naši odbojkaši u najvišu ligu takmičenja i, kao što priliči klubu koji je osvojio Kup nekadašnje Jugoslavije, najbolji dolaze kod najboljih. Danas su to tri preduzeća – jedna kraljevačka firma i dve iz okruženja, koje će podržavati Odbojkaški klub Ribnicu. Očekujem da ćemo svi zajedno – grad, koji pomaže klubu, „Elektromontaža“, „VS Energy“ i hotel „Fonatana“, uspeti da zabeležimo poene, koji će iz nedelje u nedelju obezbeđivati pobede Ribnici i konačno će nam se ostvariti san da Ribnica postane stabilan prvoligaš. U to sam uveren, jer ovaj klub ima podršku grada, a od danas i podršku tri velike društveno odgovorne kompanije“, poručio je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić poželevši našim odbojkašima da ostvare svoje snove i ambicije – sa novim rukovodstvom i u novim dresovima sa imenima novih sponzora, nastavljajući staru slavu poznatih koji su u Ribnici ponikli.

Raški Portal / FB Dr Predrag Tezić / Foto: FB Dr Predrag Tezić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *