Vrnjački Lavfest odložen za septembar

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Republici Srbiji, organizator Miler Lavfesta (službeno Miller Lovefest) doneli su odluku da festival odlože za novi datum, a ovogodišnje izdanje ove već afirmisane manifestacije koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu trebalo bi da bude održan od 3. do 5. septembra u Vrnjačkoj Banji.

,,I pored svih mera prevencije koje smo bili spremni da uvedemo na festivalu, smatramo da trenutna epidemiološka situacija u zemlji nije povoljna za održavanje festivala, a zdravlje svih ljudi iz organizacije i pre svega naših posetilaca nam je na prvom mestu. Zbog toga smo morali da donesemo tešku odluku da festival odložimo za mesc dana kada verujemo da će stanje u Srbiji biti bolje, a uslovi bolje da Lavfest bude održan.Pregovori sa izvođačima i svim partnerima zaduženim za izgradnju tako velikog projekta, kao što je Lavfest, trajali su dugo a novi datum je rezultat dogovora sa svima“, poručuju iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja,organizatora festivala.

Dani u kojima je festival trebalo da bude održan, od 6. do 8. avgusta, biće simbolično obeleženi, a u narednim danima publika će moći da sazna i na koji način će to biti urađeno.

Kada je reč o ulaznicama, sve kupljene karte do sada za festival koji je trebalo da bude održan u avgustu,važe i za novi datum festivala.

Raški Portal / GZS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *