Tribina u Vrdilima: Sve ono što obećamo, mi i ispunimo

Još jedna uspešna tribina Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kraljevu održana je u kompletno renoviranom Domu kulture u Vrdilima.

Za decu Kraljeva
Za decu Kraljeva, Foto: FB dr Predrag Terzić

Kroz izložbu fotografija „Nekad i sad“, domaćin tribine u ovom selu nadomak Kraljeva Ivan Bunardžić upoznao je meštane sa svim onim što je urađeno u njihovom i okolnim selima. Bunardžić je zahvalio meštanima Vrdila što su se uvek odazivali na njegove pozive i svojim zalaganjem opravdali poverenje koje je Aleksandar Vučić dao timu Srpske napredne stranke na lokalu.

U ime koalicionih partnera Pokreta socijalista, SDPS, Srpskog pokreta obnove, na tribini je govorio potpredsednik PUPS-a Radoica Kočović.

Prema rečima kandidatkinje za narodnog poslanika u Skupštini Srbije Maje Mačužić Puzić i sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kraljevu Nenada Markovića, zaokruživanjem broja 1 na izborima 21. juna građani će potvrditi da Kraljevo ide u dobrom smeru.

Kako je istakao gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, grade se novi putevi i mostovi, škole i vrtići, domovi zdravlja, otvaraju se nove fabrike… I neće se tu stati.

dr Predrag Terzić - Za decu Kraljeva
dr Predrag Terzić – Za decu Kraljeva, Foto: FB dr Predrag Terzić

„Znam da ovde dolaze i druge političke stranke, obećavaju, i njima je veoma lako. Mogu oni da obećavaju i visoke plate i nove puteve i nove mostove. Lako je obećavati i pričati o nečemu kada sutra nećete imati priliku da to obećanje ispunite jer vam građani Srbije neće dati poverenje. Za razliku od njih, mi smo odgovorni ljudi. Mi znamo da ćemo opet pobediti na izborima, kao što znamo da sve ono što obećamo, moramo i da ispunimo. I to je razlika između njih i nas – sve ono što obećamo, mi i ispunimo. I to veoma dobro znaju svi građani Kraljeva“, obrazložio je Terzić.

Gradonačelnik je pozvao stanovnike Vrdila, Dedevaca, Roćevića, Pekčanice, Bukovice da izađu na izbore 21. juna i, zajedno sa ukućanima, komšijama, rođacima i prijateljima, zaokruže broj 1, jer će tako glasati za sigurnu budućnost – za svu našu decu.

Nebojša Simović, prvi čovek kraljevačkih naprednjaka, naglasio je da je jedina ozbiljna opcija i jedina stranka koja može da nosi teret Srbije Srpska napredna stranka i da, iz tog razloga, 21. juna, svi zajedno treba da razmislimo, pre svega, o svojoj deci i zaokružimo pobednički broj – 1.

Raški Portal / Foto: FB dr Predrag Terzić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *