Gradonačelnik prošao gradskim ulicama: moramo zajedno da vodimo računa o zdravlju

Nakon sednice Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, održane u subotu, 21. marta, na otvorenom – u dvorištu Francuske kuće, gradonačelnik dr Predrag Terzić, komandant Gradskog štaba, sa saradnicima, članovima Štaba, prošao je centralnim gradskim ulicama i razgovarao sa sugrađanima, kako bi video da li i u kojoj meri građani Kraljeva poštuju mere koje se i na republičkom i na lokalnom nivou donose u cilju pobede nad virusom korona.

Kako je, nakon prolaska delom Ulice Oktobarskih žrtava, Trgom Jovana Sarića i delom Trga srpskih ratnika odnosno pored Banke Inteza i Pošte, izjavio gradonačelnik, na ulicama je bilo Kraljevčana, „ali onih koji su došli kako bi završili neku svoju delatnost u banci ili pošti“.

„Pogledali smo kako izgledaju redovi, da li sugrađani poštuju preporuke Vlade Republike Srbije i drže rastojanje od dva metra. Na onim mestima gde su sugrađani bili disciplinovani, mi smo im zahvalili, a na onim mestima gde smo videli da se ne pridržavaju odluka Vlade, zamolili smo ih da naprave rastojanje. Svi su, bez ikakavih problema, to prihvatili“, rekao je dr Predrag Terzić poručivši: „Mislim da je jako važno da u ovim trenucima budemo solidarni, odgovorni, vodimo računa i o sopstvenom zdravlju, ali i o zdravlju ljudi koji se nalaze pored nas. Mislim da ćemo uspeti, a uspećemo samo ukoliko budemo radili zajedno. Siguran sam da će Kraljevčani raditi zajedno na otklanjanju ove pošasti.“

Raški Portal

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *