Skijališta Srbije: Plan da Kopaonik bude u funkciji dokle god bude bilo moguće bezbedno skijanje

Obzirom da je juče proglašeno vanredno stanje na teritoriji Republike Srbije i da su moguće nove odluke i promene na dnevnom niovu, najnovija informacija koju smo dobili od JP “Skijališta Srbije” je da je plan da Ski centar Kopaonik radi do 1.4.2020. godine punim kapacitetom, a nakon toga, sve dok bude uslova za bezbedno skijanje, da rade žičare iz Doline sportova. Ako bude nekih promena, informacije koje budemo dobijali o radu Ski centra Kopaonik obajvićemo ovde. 
Situacija se i na globalnom nivou menja velikom brzinom. Naravno da postoji objektivna mogućnost za razvoj različitih scenarija i donošenje novih odluka tokom vanrednog stanja. Sve to će isključivo zavisiti od dalje brizne širenja virusa. To niko u ovom trenutku ne može da predvidi. Do tada, sve na Kopaoniku radi najnormalnije.
Za sada na Kopaoniku nema registrovanih koji su zaraženi Korona virusom. Apelujemo na sve turiste da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima i da poštuju globalne preporuke o ponašanju kako bi se smanjio rizik od širenja virusa.
Raški Portal / Info Kop / Foto: Info  Kop

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *