Nezapamćeno interesovanje za takmičenje u najdužem poljupcu

Za takmičenje u najdužem poljupcu, pod nazivom „Poljubi me“, koje se organizuje povodom Dana ljubavi i vina, na Mostu ljubavi, na banjskoj promenadi vlada ogromno interesovanje. Motiva je, kako tvrde organizatori na pretek, a najveći je taj da se konačno obori rekord iz 2015. godine koji drže Irena Alurac i Đorđe Božić iz Kruševca , čiji je poljubac, na tada cičoj zimi, bez prestanka trajao 101 minut! Da je pred zaljubljenim parovima veliki izazov govori podatak da je poljubac prošlogodišnjih pobednika Jelice Živković i Dušana Erića iz Trstenika trajao 36 minuta i 17 sekundi.

Prema rečima Gorana Karavesovića iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja, organizatora takmičenja, preduzeli su sve potrebne aktivnosti da i dvanaesta manifestacija ostane u nezaboravnom sećanju i takmičarima i brojnim banjskim posetiocima. Najslađe takmičenje podržao je rekordan broj sponzora tako da će svi učesnici dobiti vredne nagrade, a pobednički par dobiće čak tri nagrade: vikend u Vrnjačkoj Banji, romantičnu večeru i odmor za dvoje.

Metereolozi najavljuju lepo vreme na Dan zaljubljenih što bi moglo da ide u prilog takmičarima, mada organizatori tvrde da i neko naglo zahlađenje ne može uticati na zaljubljene i njihove dobre rezultate, čak i kad je i obaranje rekorda u pitanju.

Iako je do sada projavljen rekordan broj parova, zaljubljeni parovi mogu se prijaviti i na sam dan takmičenja,koje na Mostu ljubavi počinje tačno u podne.

Raški portal / GZS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *