Kraljevački naprednjaci sigurni u izbornu pobedu

Opozicija ne sme na izbore, jer se plaši ubedljivog poraza zbog katastrofalnih posledica koje je, dok je bila na vlasti,ostavila iza sebe.Nisu otvarali auto-puteve i fabrike, već su ih zatvarali a radnike prepustili ulici. Pored toga, nisu uspeli svih ovih godina na stvore lidera koga narod voli, koji ima energiju, viziju i volju kao Aleksandar Vučić,rekao je na nedavnoj konferenciji za novinare Nebojša Simović, predsednik Gradskog odbora SNS u Kraljevu.

,,Dolaskom kompanija ,,Eurotaj“ i Leoni, uz pomoć domaćih privrednika,uspešno ćemo rešiti problem zapošljavanja .Strateške investicije-početak uzgradnje Moravskog koridora ,kao i otvaranje aerodroma ,, Morava“ u Lađevcima, stvoriće nove projekte i finansijska ulaganja koji će doprineti razvoju važnih privrednih grana ,uključujući i turističku privredu.Aerodrom ,,Morava“ pospešiće i razvoj poljoprivrede,jer će zahvaljujući najavljenoj izgradnji Kargo centra, biti omogućeno da se proizvodi iz Raškog i susednih okruga izvezu u bilo koji deo sveta“, rekao je Simović.

Predsednik kraljevačkih naprednjaka je naglasio da je siguran u pobedu SNS na izborima, zahvaljujući pre svega predsedniku Vučiću koji uživa ogromno poverenje naroda ,stečeno rezultatima u ekonomskom oporavku zemlje,rastu njenog ugleda u svetu i dostojanstvenoj borbi za Srbiju.

,,Narod će oceniti šta je ispravno,ali ne putem lažnih afera i prozivki i znaće da nagradi one koji su se borili za njihove interese i bolji ekonomski i socijalni položaj“, zaključio je predsednik Gradskog odbora SNS u Kraljevu.

GZS / Milanko Danilović

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *