U Kraljevu jedna osoba zadržana na trežnjenju

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Policijske uprave Kraljevo Dejan Seizović i policijska službenica Ivana Bošković informisali su novinare da je novogodišnja noć na području grada Kraljeva protekla mirno, shodno pojačanim merama i aktivnostima policije da se održi stabilnost javnog reda i mira, i očuva bezbednost građana i njihove imovine.

Tokom novogodišnje noći registrovana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je jedno lice zadobilo povrede. Na području grada nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. U skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, u policijskim prostorijama zadržan je jedan vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Policijske uprave Kraljevo Dejan Seizović i policijska službenica Ivana Bošković /Foto: RINA

U toku noći nije bilo povređivanja lica usled upotrebe pirotehničkih sredstava dok su vatrogasci imali jednu intervenciju, kojom prilikom je ugašen požar na putničkom automobilu koji je nastao u toku vožnje. Nije bilo povređenih lica.

RINA / raski.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *