TERZIĆ: Sada je građanima Kraljeva konačno jasno šta je alternativa postojećoj vlasti

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić obratio se svojim Facebook pratiocima povodom pretnji koje je na svom Instagram profilu izneo odbornik Lokalnog fronta Vladan Slavković. Tezić je u kratkim crtama izneo svoje mišljenje i ukazao na to šta je alternativa postojećoj vlasti.

Povodom monstruoznih pretnji koje je na svom Instagram nalogu izneo odbornik Lokalnog fronta Vladan Slavković, načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić najoštrije osuđuju poziv na ubistvo čoveka koji je natpolovičnom podrškom građana Srbije izabran za Predsednika. Zar čovek koji je zaslužan za otvaranje Leonija, Tay grupe, aerodroma “Morava” u Lađevcima, Moravskog koridora…treba da bude ubijen od strane onih koji su zatvorili Magnohrom, Fabriku vagona, Jasen, Papirpromet, Poljopromet i ostavili 16.700 proizvodnih radnika u Kraljevu bez posla? Sada je građanima Kraljeva konačno jasno šta je alternativa postojećoj vlasti. Umesto rada – nerad, umesto jedinstva – svađe, a umesto političkog neslaganja – ubistva političkih protivnika!
Pozivamo nadležne institucije da reaguju u skladu sa zakonom, a naše sugrađane u Kraljevu, kao i građane Srbije, pozivamo da još jednom vide i razmisle ko se i kako nudi kao alternativa Aleksandru Vučiću i politici napretka Srbije, navodi Terzić.

 

Katarina Korać / Raški.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *