Saopštenje dr Predraga Terzića povodom izjava Ivana Matovića

Saopštenje gradonačelnika grada Kraljeva dr Predraga Terzića povodom izjava šefa Odborničke grupe „Starosedeoci Kraljeva i okoline“ Ivana Matovića iznetih na konferenciji za medije sazvanoj povodom intervjua gradonačelnika grada Kraljeva dr Predraga Terzića u dnevnom listu „Kurir“….

S obzirom na to da je Ivan Matović, šef Odborničke grupe „Starosedeoci Kraljeva i okoline“, na najgrublji mogući način izmenio smisao mog intervjua „Kuriru“, pokušavajući da iscenira napad na njegovu porodicu, zarad istine, želim da kažem da sam u intervjuu ovom dnevnom listu rekao da čovek koji ima mnogo poslovnih i ličnih obaveza, kao Matović, i koji je celog dana zauzet, teško može da nađe dovoljno slobodnog vremena kako bi uspeo da upiše i završi fakultet.

I dok vešto zamenjujući teze pokušava da sebe prikaže kao žrtvu, Matović već godinama u istupima za skupštinskom govornicom i na društvenim mrežama napada moju porodicu, a, po sopstvenom priznanju, pružao je i logističku pomoć Kraljevčanima dobro poznatom Nikoli Koviniću, kako bi iscenirali nekakav moj fizički napad na njega.

Kovinić je, inače, čovek koji je na najprimitivniji način napadao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, vređao moju suprugu i majku, a pretio je i da će, kada dođu na vlast, mene u centru grada „nabiti na mastan kolac“. Demokratski, nema šta.

Dakle, Matoviću, prestanite da uvlačite bilo čiju prodicu u političke sukobe, da napadate i pretite poštenim ljudima. Od tebe građani Kraljeva ništa ne očekuju, već samo traže da im objasniš odakle ti diploma i odakle ti pare?

Što se tiče tvoje grupe građana, nju uglavnom čine preletači, na čelu s tobom, koji si menjao i partije i grupe građana. Meni je ovo prva stranka i nikada nisam bio niti član, niti blizak bilo kojoj partiji, a nemam ni stan u Beogradu, niti bilo šta drugo što poštenim radom nisam zaradio. Dok ti dolaziš do hiljada i hiljada evra svakog meseca, šepuriš se po gradu u novoj „škodi superb“ i putuješ na egzotične destinacije, tvoji radnici jedva preživljavaju. A što se tiče duela, imaćemo ga na izborima. A ti do tada probaj da ponovo organizuješ demonstracije, možda uspeš i da skupiš pedesetak ljudi.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *