Gradonačelnik posetio odbojkaški kamp u Mitrovom Polju

Pedesetak mladih odbojkašica i odbojkaša, drugu grupu učesnika Trinaestog odbojkaškog kampa „ASICS Mitrovo Polje 2019“, dočekao je i pozdravio gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić. Priliku da iskoristi blagodeti Kampa, od 10. do 19. jula, imalo je i stotinak devojčica i dečaka iz prve grupe.

Prilikom druge posete Kampu, gradonačelnik se družio sa mladim sportistima iz Novog Sada, Ljubinja, Velike Plane, Trstenika, Kuvajta, Niša, Arilja i našeg grada. On je izrazio veliko zadovoljstvo što su se u odmaralištu Crvenog krsta u Mitrovom Polju, ovako lepim povodom, susrela deca iz svih krajeva Srbije i iz inostranstva.

„Dok neka deca sede po kafićima, na bazenima, vi ste odlučili da dođete u Mitrovo Polje, da provodite svoje vreme kvalitetno, učite odbojku od najboljih trenera, upoznajete se međusobno i družite i da se učite pravim životnim vrednostima. Kad postanete profesionalni odbojkaši i odbojkašice, sećaćete se gde ste napravili prve korake i drugara sa kojima ste se ovde upoznali. Želim vam puno uspeha u radu i verujem da ćete i narednih godina dati poverenje ovom kampu“, rekao je gradonačelnik Kraljeva obraćajući se polaznicima druge smene odbojkaškog kampa u Mitrovom Polju.

„Za svesrdnu pomoć i saradnju u realizaciji aktivnosti na Kampu“, rukovodilac Kampa Dragan Đorđević je gradonačelniku Terziću uručio zahvalnicu. Koordinator Kampa Aleksandar Daišević je, zahvalivši gradonačelniku što već drugu zaredom posećuje mlade odbojkaške nade u Mitrovom Polju, istakao da im je veoma važno da se značaj za mlade koji ima Kamp sve više prepoznaje i vrednuje.

Sa gradonačelnikom Kraljeva Kamp su posetili i bivši odbojkaš kraljevačke Ribnice, danas aktivni igrač na Kipru, Ivan Todorović, kao i odbojkaški trener i statističar Milan Buco Simojlović.

Polaznici odbojkaškog kampa u Mitrovom Polju su deca uzrasta od 10 do 16 godina. Pored redovnih treninga, njima su na raspolaganju i tereni za male sportove, otvoreni bazen sa lekovitom vodom, brojne prateći sadržaji – šetnje po Goču i Željinu, poseta okolnim mestima, turniri na pesku, ali i izbori za mis i mister Kampa…

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *