PRETIO BOLNIČARU DA ĆE MU IZVADITI SRCE, PA GA IZBO NOŽEM: Pokušaj ubistva u Kraljevu

Kraljevačka policija uhapsila je M. M. (21) iz Kraljeva zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Naime, ovaj mladić je pre nedelju dana nožem ubo S.T. (26), inače zaposlenog na odeljenju psihijatrije u kraljevačkoj bolnici. Bolničara je u noći između 6. i 7. juna u centru grada M. M. ubo nožem, na tri, četiri centimetra iznad srca, a rana je bila duboka čak 16 centimetara.

Kako je S. T. ispričao policiji, njega je napao bivši pacijent sa ovog odeljenja. Međutim, prema njegovim rečima M.M. zapravo nema psihijatrijsku dijagnozu, već je na odeljenje bio poslat na trežnjenje. Bolničar je ispričao da mu je mladić prišao na ulici, ispred jednog lokala i pitao ga da li ga poznaje.

“Kada sam mu rekao da ga ne poznajem on je počeo da urla da će sve sa psihijiatrije da pobije i da će srce da mi izvadi. Onda iza leđa izvukao baš veliki nož. Uspeo sam da ga eskiviram dva, tri puta i onda me ubo”, ispričao je priča S. T.

Mladić je na odeljenju psihijatrije bio pre skoro dva meseca dana, a kako je rekao bolničar, na odeljenju su njih dvojica možda zajedno bili svega oko sat vremena. Malo posle toga, problematični mladić je pušten kući. Tomić ga na ulici nije ni prepoznao i ne zna zašto je baš on bio meta.

Inače, zaposlenima na odeljenju psihijatrije se stalno preti, a kako kažu iz sindikata bolnice tehničari i sestre su stalno pod stresom.

(Kurir.rs/Blic)

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *