ĐACI ZA PONOS: Tradicionalni dan uspešnih u OŠ “Četvrti kraljevački bataljon“

Prigodnim poklonima – knjigama poznatih pisaca, nagrađeno čak 270 đaka Osnovne škole „Četvrti kraljevački bataljon“.

Prigodnom svečanošću u školskom dvorištu, petnaestu godinu za redom Osnovna škola „Četvrti kraljevački bataljon“ iz Kraljeva tradicionalno je obeležila „Dan uspešnih“ – dan posvećen najuspešnijim učenicima i nastavnicima.

Kao i prethodnih godina, prigodnim poklonima – knjigama poznatih pisaca, nagrađeno je čak 270 đaka ove škole koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim, okružnim i opštinskim takmičenjima i koji su ostvarili zapažene rezultate na literalnim i likovnim konkursima, kao i sportskim nadmetanjima. Tako je, na primer, učenica petog razreda Sara Rodić učestvovala u finalu prestižnog međunarunarodnog Hipo takmičenja iz engleskog jezika u Italiji, dok je godinu dana mlađi Vuk Barlov osvojio prva mesta na takmičenjima svih nivoa iz matematike.

– Ponosni smo na naše učenike koji su tokom ove školske godine ukupno osvojili čak 413 nagrada. Potrudili smo se da se najboljim i najuspešnijim đacima, kao i njihovim nastavnicima, odužimo skromnim poklonima i tako im se zahvalimo što su na sjajan način predstavljali svoju školu – kaže Marina Vučinić, direktorka škole.

Istovremeno, prigodnim poklonima nagrađeno je i 50 nastavnika i učitelja koji su svojim ogromnim trudom podsticali đake da budu vredni, radni i uspešni.

novosti.rs
Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *