Pedagozi Srbije u Novom Pazaru

U Osnovnoj školi ”Bratstvo” održan je sastanak pedagoga i stručnih saradnika različitih škola koje pokriva Podružnica stručnih saradnika za Raški okrug. Prema oceni učesnika, sastanak je od velikog značaja u smislu razmene iskustava i unapređenju rada u školama.

Sličan ovakav sastanak u decembru je održan u Kraljevu.

”Mi smo sada uzvratili posetu. Veliko je interesovanje za saradnju i razmenu iskustava. Sastanak je odlično protekao. Dogovor je da naredni bude u Kraljevu”, rekla je Vesna Bogićević, rukovodilac Podružnice stručnih saradnika za Raški okrug iz Kraljeva.

Najavljena je i mogućnost ponovnog formiranja Pedagoškog društva na nivou grada.

”Ovo je smao uvod u jednu novu organizaciju, novo društvo, Pedagoško društvo Novog Pazara, koje je inače postojalo i koje su naši pedagozi i psiholozi u predhodnih 30,40 godina gajili, ali već dugo ga nema. Ovo je prilika da ponovo krenemo da radimo, jer zaista postoji realna potreba za tim”, rekao je pedagog OŠ ”Bratstvo”, Elmir Habibović.

Zakonske novine, novi pravilnici, priprema završnih ispita, elektornski upis, sve su to teme o kojima je bilo reči na ovom sastanku, koji je održan u OŠ ”Bratstvo”.

sandzakpress.net

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *