Obilazak radova na izgradnji kanalizacione mreže u zaseoku Krečkovići, u Konarevu

Gradonačelnik grada Kraljeva Predrag Terzić, načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović i direktor JKP „Vodovod“ Kraljevo Milenko Stefanović, sa saradnicima, obišli su radove na izgradnji kanalizacione mreže u zaseoku Krečkovići, u Konarevu.

“Grad Kraljevo je u budžetu za 2019. godinu i u Programu uređivanja građevinskog zemljišta opredelio značajna finansijska sredstva za izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže. „Vodovod“ trenutno gradi kanalizacionu mrežu za „Leoni“, za novu fabriku koja će ove godine biti otvorena u Kraljevu i izmešta azbestne cevi kako bi bila izgrađena treća pristupna traka fabrici Leoni u ulici Jovana Deroka. Radovi se izvode i u Mataruškoj Banji i u Konarevu, gde se danas nalazimo. Izgradnja kanalizacione mreže u ovom delu Konareva ima vrednost od preko 12.500.000 dinara i značiće mnogo svim meštanima Konareva. Ono što je
naša namera jeste da u budućnosti ulažemo još veća materijalna sredstva kako bismo nastavili sa izgradnjom kanalizacione i vodovodne mrežei u Konarevu i u Mataruškoj Banji i time olakšali život svim meštanima Konareva i Mataruške Banje“, rekao je gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić nakon obilaska radova.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *