Sudar kod Vrnjačke Banje, poginula žena

U udesu teretnog i dva putnička vozila koji se u 7:50 dogodio u selu Vraneši nadomak Vrnjačke Banje, na regionalnom putu Kraljevo-Kruševac, poginula je jedna žena iz, dok su dve osobe povređene.

U saobraćajnom udesu jednog teretnog i dva putnička vozila koji se u sredu, oko 7.50 ujutro, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Vraneši nadomak Vrnjačke Banje, na regionalnom putu Kraljevo-Kruševac, poginula je jedna žena iz, dok su dve osobe povređene.

Udes se dogodio kada su se, najverovatnije zbog klizavog kolovoza, kako se pretpostavlja najpre direktno sudarili „jugo“ kraljevačke registracije koji se kretao ka Kruševcu i šleper čačanske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, dok je „fijat panda“ vrnjačke registracije, koja se kretala prema Kraljevu, udarila u šleper.

Od zadobijenih povreda na mestu je preminula žena koja se nalazila na mestu suvozača u „jugu“, dok je žena (30) koja je upravljala ovim automobilom zadobila teške povrede, a povređena je i jedna osoba iz „pande“.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici bio u višesatnom prekidu pa su se iz oba pravca formirale kolone vozila, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznate posle uviđaja pripadnika policije i nadležnog tužilaštva koja je u toku.

novosti.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *