Ljajić: Naša jedina adresa je Beograd, manje bi mi zamerili da se udružim sa Bin Ladenom nego Zukorlićem

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić gostujući u jutarnjem programu na televiziji Pink rekao je da izbori postoje kako bi na njima neko bio kažnjen a neko nagrađen.

„Ugljanin u Sjenici i Tutinu ima većinu, pitanje je da li bi rekonpozicija u tim opštinama dovela do stabilnosti ili nemira i nestabilnost. Mi smo svojevremeno pravili koaliciju i sa SRS u Novom Pazaru i Prijepolju kada je bilo neophodno i to je dobro funkcionisalo. Četiri godine je izdržala bez većih problema. Matematika je odlučivala i potreba da to bude multietnička vlast da ne budu pripadnici samo jednog naroda. Nekada neke okolnosti vas nateraju na savez i kombinacije koje možda vi u nekim drugim okolnostima ne bi učinili. Moramo da vodimo računa o svim aspektima. Najlakše je nešto raskinuti, šta posle toga, da li ćemo imati istu kombinaciju pa moramo ponovo da pravimo saveze. Ovde je problem što je Zukorlić sam sebe eskomunicirao iz političkog prostora. Svi su na jednoj strani u nekom smislu, mi se razlikujemo, ali imamo neku normalnu komunikaciju i borimo se za glasove ne hvatamo se za vratove, a sa druge strane je Zukorlić. Problem je što svi mogu jedni sa drugima osim što niko ne može sa njim”, naveo je Ljajić.

On dodaje da je Zukorlić postavio cilj koji je po njemu nerealan da može sam da osvoji 50 odsto glasova u Sandžaku, a to po Ljajiću ne može niko.

„Sada je plač i kuknjava, Vakat sa Ugljaninom, a on je ekstremista kako sa njim neko da pravi koaliciju. Da pravim sa Zukorlićem! Pa ljudi bi mi manje zamerili da pravim sa Bin Ladenom nego sa njim”, rekao je Ljajić.

Šta je još rekao Rasim Ljajić gostujući na Pinku pogledajte u videu:

GZS

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *