Vlasotinčanka Miljana Išljamović ponela laskavu titulu Dame godine

Zbog istaknutog humanitarnog rada, Vlasotinčanka Miljana Išljamović proglašena je Damom godine regiona na istoimenoj petoj po redu manifestaciji koja je održana u hotelu Fontana u Vrnjačkoj banji, koju tradicionalno organizuje internacionalna kompanija Zepter.

Kako stoji u obrazloženju stručnog žirija, Miljana na sebi svojstven način srušila stereotipe u Srbiji koji i dalje postoje , da žene ne mogu biti podjednako uspešne kao muškarci.

Činjenica je da je u odnosu na ranije, danas sve više žena na liderskim pozicijama, koje svojom upornošću i snagom nižu uspehe na svim poljima, što nam dokazuju dame koje su dobitnice ovog prestižnog priznanja”, ističe sama dobitnica ove laskave titule..

Miljana Išljamović, je učiteljica, majka i supruga, organizator i motivator, direktor privatne škole “Studio obrazovanja Znanje pet” u Leskovcu sa isturenim jedinicama u Vlasotincu, škole koja je za samo godinu dana postojanja dobila dve Zlatne plakete za inovacije u učenju stranih jezika. Svoju narednu humanitarnu akciju najavila je za period prve polovine novembra meseca u njenom rodnom mestu Vlasotincu i druge polovine meseca novmbra u gradu Leskovcu.

Titulom “Dama godine”, u prethodnom periodu, krunisane su glumice Tanja Bošković i Ljiljana Stjepanović, ministarka zdravlja u Vladi Srbije Slavica Đukić Dejanović, književnice Jelena Baćić Alimpić i Simonida Milojković, novinarke i voditeljke Tanja Vojtehovski, Irina Vukotić, Irena Jovanović, pop pevačice Neda Ukraden, Jelena Tomašević, Lena Kovačević, folk pevačice Dragana Mirković i Zorica Brunclik, modna kreatorka Suzana Perić…

Jugomedia.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *