Vrnjačka Banja dobija sedam novih hotela

U Vrnjačkoj Banji danas je održna Javna prezentacija projekta izgradnje kružnog toka i uređenja trga kod hotela „Tonanti”, ali i predstavljanje novih hotelskih smeštaja.

Prema rečima Bobana Đurovića, predsednika opštine Vrnjačka Banja, radi se o prostoru i objektima koji će dati Banji novu kulturološku i turištičku dimenziju.

„Rokovi za završetak radova kružnog toka su maj i jun 2019. godine. Očekujemo da hotel ‘Tonanti’ bude otvoren u martu 2019. i on će biti prvi hotel u Vrnjačkoj Banji sa pet zvezdica. Osim što će u njemu biti zaposleno preko 100 radnika, on će privući veliki broj gostiju koji žele da odmaraju u luksuznim hotelima”, rekao je Đurović, prenosi Tanjug.

Đurović je istakao da su samo ove godine u Vrnjačkoj Banji otvorena tri nova hotela, i da se očekuje da sledeće godine budu otvorena još četiri.

„Vrnjačka Banja je i dalje aktivno gradilište, i grade se novi hoteli. Svi se nalaze u centralnoj zoni. Tako ćemo dobiti još 350 novih radnih mesta. Trenutno se grade Vrnjačke terme, i to će biti novina koja će upotpuniti zimsku sezonu, jer se radi o zatvorenima bazenima sa termomineralnom vodom”, kazao je predsednik opštine Vrnjačka Banja.

Izvor: politika.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *