Valentina Strugarević osvojila Međunarodni kup u Vrnjačkoj Banji

Članica Bodi bilding kluba Borac, trinaestogodišnja Valentina Strugarević je osvojila prvo mesto na Međunarodnom kupu u bodi bildingu i fitnesu, održanom u Vrnjačkoj Banji.

Valentina je izuzetno jakoj konkurenciji pokazala najviše u fitnes kategoriji čime je još jednom potvrdila svoj raskošni talenat. Ona je inače učenica Osnovne škole “Dragiša Mišović” u čačku a bodi bildingom i fitnesom se bavi od malog nogu. To, naravno, ne treba da čudi ako se zna da je Valentinin otac veliki šampion ovog sporta Ivan Strugarević. Trener i prvi čovek Bodi bilding kluba Borac o uspehu u Vrnjačkoj Banji za Glas zapadne Srbije kaže:” Valentina je nastupila u kategoriji fitnes i postigla izuzetan uspeh. Konkurencija je bila izuzetno jaka jer je nastupilo sedam zaista kvalitetnih takmičarki. Ovo je ujedno bilo prvo takmičenje u jesenjem delu sezone. Ja sam prezadovoljan sa njenim nastupom, dobro smo radili i ovaj rezultat je kruna tog dobrog rada”.

Kao što reče Strugarević takmičenje u Vrnjačkoj Banji je bilo prvo u jesenjem delu sezone tako da Valentinu novi izazovi tek očekuju.

“ Već narednog vikenda nas očekuje “Jagodina open” u Jagodini, potom sledi “Kup Beograda”. Nakon toga nas očekuje Državno prvenstvo u Aranđelovcu pa 21. oktobar i naš “Trofej Čačka”. Posle tog takmičenja sledi Svetsko prvenstvo za žene u Poljskoj i planetarni šampionat za juniore u Meksiku”, najavljuje Ivan Srugarević.

Iz svega navedenog jasno je da nas očekuju zanimljiva jesen i zima kada je ovaj sport u pitanju. Ako se po jutru dan poznaje od Valentine se možemo nadati osvajanju novih medalja.

Glas zapadne Srbije

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *