DVA UDESA NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD KRALjEVA: Troje povređenih, saobraćaj bio zaustavljen satima

U dva saobraćajna udesa koja su se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila u nedelju po podne na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Raška, srećom nije bilo žrtava.

U dva saobraćajna udesa koja su se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila u nedelju po podne na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Raška, srećom nije bilo žrtava, a povređeni su osamnaestogodišnji motociklista iz Kraljeva, kao i dve osobe koje su se nalazile u putničkom automobilu.

Kako saznajemo, udes u mestu Bogutovac dogodio se oko 18.10, kada je motociklista u oštroj krivini izgubio kontrolu nad motorom marke „jamaha“ i sleteeo sa puta. Tom prilikom zadobio je teške povrede zbog kojih je zbrinut u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

Četrdesetak minuta ranije, nedaleko odatle, u mestu Polumir, prilikom sletanja putničkog automobila s puta povređene su dve osobe koje su takođe sanitetom prebačene u kraljevačku bolnicu.
Foto: G. Šljivić

 

Zbog udesa i uviđaja pripadnika policije, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrasle bio u prekidu oko jednog sata, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Izvor: novosti.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *