Krilni centar Sead Hadžifejzović u Novom Pazaru

Košarkaški klub Novi Pazar predstavio je danas krilnog centra Seada Hadžifejovića, koji će naredne sezone biti član novajlije u elitnoj ligi Srbije.

“Ambicije su nam se poklopile i srećan sam što sam ovde. Ekipa je kvalitetna, ali očekuje nas dosta rada da bismo se uigrali. Neke igrače znam, a o treneru Oliveru Popoviću čuo sam sve najbolje. Imamo potencijala da ostvarimo klupske ambicije”, rekao je Hadžifejzović.

On ima 29 godina, visok je 203 centimetra, a prošle sezone nastupao je za rumunski Feniks Galaci. Hadžifejzović je ranije igrao i za slovenački Senčur, crnogorski Ibar iz Rožaja, te Slobodu iz Tuzle, Kakanj, Bosnu i Vogošću iz Bosne i Hercegovine.

“Rumunija dosta ulaze u košarku i timovi poput Kluža, Sibijua, Steeaue ili Oradee su vrhunski. Pogotovo se to odnosi na finansijki moćni Kluž, koji ima sjajne igrače, uslove i dvoranu”, ocenio je Hadžifejzović.

“Rođen sam u Prijepolju, ali sa 19 godina upisao sam fakultet u Sarajevu, tamo sam nastavio karijeru i nisam bio u prilici da igram Košakašku ligu Srbije. Ta želja mi se ispunila i nadam se da ćemo biti osveženje”, dodao je on.

Sportski direktor Novopazaraca Džemil Imamović rekao je da bi Hadžifejzović trebalo da bude poslednje pojačanje ekipe, kao i da je Petar Ivanović ostavio dobar utisak na kontrolnim utakmicama i da će ostati u timu.

“Hadžifejzovića smo želeli na početku prelaznog roka, ali tek sada sklopile su se kockice. Imao je značajnu internacionalnu karijeru, pa mislim da će ozbiljno pojačati ‘roster’ trenera Popovića”, kazao je Imamović.

On je najavio da će Pazar u Beogradu odigrati prijateljske utakmice protiv Spartaka iz Moskve (26. septembar) i ekipe sastavljene od slobodnih agenata (27. septembar), kao i da se traži još jedan rival za kontrolni duel u novopazarskoj dvorani Pendik.

Izvor: rtvnp.rs

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *