Saopštenje za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Kraljevo

Gradski odbor SNS Kraljevo snažno podržava politiku koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić i istovremeno osuđuje sve učestalije napade na njega i njegove napore da Srbiju svrsta u red razvijenih evropskih zemalja.

Građani Srbije dobro pamte vreme kada su predhodne vlasti dovele do propasti i zatvaranja brojnih fabrika i preduzeća, gde je privreda u srpskim gradovima potpuno devastirana.                                                                                                            Pitanje Kosova i Metohije za njih je bilo zatvoreno, nije ni postojalo i danas, kada Aleksandar Vučić ulaže sve diplomatske napore da oživi srpsku privredu i kada otvoreno i  sa svima razgovara o KiM, neki otpaci opozicije pokušavaju da ospore njegov trud.

Ipak, dela govore. U Srbiji se danas radi i gradi. Otvaraju se nove fabrike, novi mostovi, putevi, škole i bolnice. Oživljava se poljoprivreda, reformiše školstvo, sudstvo i zdravstvo. Ovaj put, put napretka, više niko ne može da zaustavi. Srbija, uz Aleksandra Vučića ide dalje sve brže, jače i bolje!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *