VUČIĆ U POSETI VRNJAČKOJ BANJI

U ponedeljak 16. jula u Vrnjačkoj Banji predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, postaviće kamen temeljac za novi objekat Specijalne bolnice Merkur.

Ovaj veliki trenutak za Merkur ali i Vrnjačku Banju, obeležiće  početak stvaranja novog turističkog kompleksa kakav još ne postoji u banji. Podrška od strane državnih institucija i prisustvo predsednika Vučića obeležavanju početka izgradnje, ukazuju na značaj ovog projekta i za državu Srbiju.

Specijalna bolnica Merkur u prethodnoj deceniji uložila je značajna sopstvena sredstva u modernizaciju opreme, postojećih i  izgradnju novih objekata. Vizija daljeg razvoja ove ustanove bazira se na liderskoj poziciji ne samo u zemlji, već i u regionu. Da bi se to realizovalo bilo je neophodno da se izgradi objekat za pružanje usluga zdravstvenog turizma najvišeg nivoa i kvaliteta, kako za domaćeg tako i za inostranog, visoko platežnog i zahtevnog gosta.

Ukupan smeštajni kapacitet objekta MERKUR PALACE biće luksuznih 58 soba i apartmana. Ukupna površina objekta biće 6.500m2.

Dodatni sadržaji uključiće wellness i Spa centar (koji će se prostirati na 1.000 m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom, masažama i tretmanima), fitness centar,  estetsku medicinu, multifunkcionalnu salu, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, sa svim pratećim sadržajima jednog savremenog spa  i medicinskog centra.

Investicija izgradnje objekta MERKUR PALACE je vredna oko 4 miliona eura i finansiraće se delom iz sopstvenih sredstava, a delom  iz kreditnih sredstava,  za šta postoje ekonomska opravdanost  i neophodne saglasnosti , tako da će poslovanje ustanove funkcionisati nesmetano.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *