TERZIĆ I ERAC POLOŽILI VENAC NA DAN IVANJDANSKOG USTANKA U UŠĆU

Ušćansko leto tradicionalno sadrži brojne manifestacije koje će biti upriličene u ovom mestu do sedmog avgusta. Turnir u malom fudbalu je svakako nešto što okupi veliki broj posmatrača, a tako je bilo i na otvaranju kada su se sastale četiri ekipe juniorske selekcije.

Otvaranju Ušćanskog leta prisustvovao je gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić,koji već treću godinu kako je istakao prisustvuje danima Ušća. 

dr Predrag Terzić
foto Radovanović Katarina

Veoma je bitno da ceo kraj od Bogutovca do Ušća,uključujući i Studenicu i Rudno oživi rekao je dr Predrag Terzić.

Nakon otvaranja turnira u malom fudbalu,dr Predrag Terzić i predsednik POKRETA SOCIJALISTA Aleksandar Erac, sa saradnicima položili su venac na spomenik gde su pohranjeni posmrtni ostaci svih onih koji su dali život za otadzbinu u ratovima od 1914. do 1945.godine .

POLAGANJE VENCA
foto Radovanović Katarina

Predsednik POKRETA SOCIJALISTA istakao je da na 7.jul dan Ivanjdanskog ustanka članovi ovog pokreta i kolacioni partneri polažu vence na spomenik braniocima otadzbine odajući im tako počast.

Gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić i predsednik POKRETA SOCIJALISTA Alekandar Erac obišli su ovom prilikom renoviranu pijacu u Ušću, a i razgovarali sa meštanima ove varošice gde je zaposlenost po broju stanovnika apsolutnih sto posto.

PIJACA
foto Radovanović Katarina

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *