POČETAK RADOVA NA IZGRADNJI PRVE JAVNE GARAŽE SA HELIODROMOM NA KOPAONIKU

POSTAVLJEN KAMEN TEMELJAC
Radovanović Katarina
POSTAVLJEN KAMEN TEMELJAC
Radovanović Katarina
Rasim Ljajić
Radovanović Katarina

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim LJajić i direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije Dejan Ćika položili su kamen temeljac i time svečano otvorili početak radova na izgradnji prve javne garaže sa heliodromom na Kopaoniku.

Projekat zajednički realizuju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo odbrane i JP ,,Skijališta Srbija”, a završetak radova na garaži, koja će imati 312 mesta, planiran je za početak zimske sezone 2018/2019. godine.

On je naveo da je investicija vredna više od 570 miliona dinara, a da je Ministarstvo je izdvojilo 100 miliona dinara, dok će ostala sredstva biti obezbeđena iz redovnog poslovanja Skijališta Srbije.

Potpredsednik Vlade odgovarao je i na pitanje novinara,o trenutno aktivnoj temi,Svetsko prvenstvo,utakmica Srbija-Švajcarska.

„Jednostavno on je rekao da je naš tim nadtrčan od strane protivnika i čini mi se da to jeste bio ključ ove utakmice. Oni su više trčali, bolje pokrivali teren, bliže stajali našim igračima, mi smo naprosto pali negde od 60. minuta i to je definitivno odlučilo utakmicu“, rekao je Ljajić.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *