Kuda za Uskrs po Srbiji

Umesto da se nekoliko sati provede u čekanju na granici, uskršnji kratak odmor možete da provedete porodično ili sa najdražim osobama u nekoj od domaćih turističkih destinacija.

Oko 100 evra dovoljno je da se plati kako bi se proveo luksuzan produženi vikend, ali mini-odmor može da košta i znatno manje.

Takmičenje u tucanju jajima u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja je savršena za odmor sa decom, a u ekskluzivnom hotelu “Solaris” (32.080 dinara, polupansion) obezbeđena je animacija za decu, kao i uskršnja izložba jaja i takmičenje u tucanju jajima (dok roditelji borave u velnes centru).

Produženi vikend na našoj najlepšoj planini Kopaoniku u vili “Mujen” košta 99 evra. Na najpopularnijoj planini – Zlatiboru, noćenje može da se nađe već od 1.400 dinara u “Konačištu” Turističke organizacije Zlatibor, koje se nalazi u samom centru. U vili “Barović i spa” u naselju Palisad noćenje košta 55 evra u apartmanu za četiri osobe.

Svi koji se zateknu u blizini Ribarske banje u ovom lečilištu treba da provedu dan u velnes centru. Ulaz za bazen uz lekovitu vodu je 600 dinara. Međutim, oni kojima je potreban pravi odmor mogu da se upute ka Prolom Banji gde u hotelu “Radan” za 27.000 dinara dobijaju šest punih pansiona i svakodnevno korišćenje novog velnes centra.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *