U nedelju masovna trka od Pančićevog vrha do Doline sportova

Na Kopaoniku će se u nedelju, 4. marta, u 13 časova, održati jedna od najatraktivnijih zimskih trka, “Kopaonik raš”, gde će ljubitelji sportova na snegu imati priliku da zajedno stanu na start i voze spust sa Pančićevog vrha do Doline sportova po posebno pripremljenoj stazi za ovu priliku.

U masovnoj trci od Pančićevog vrha do Doline sportova, skijaši i borderi u isto vreme startuju, krećući se modifikovanom stazom sa raznim preprekama i skokovima do cilja.

Kopaonik

Velika doza adrenalina nakon trke masovnog spusta Kopaonik-raš (K-rush) nastaviće se na apres-ski žurci u Dolini sportova.

Skijališta Srbije u periodu od 3. do 5. marta organizuju do sada najveću promotivnu akciju pod nazivom “Masovni spust – Masovni popust”, kojoj će se pridružiti svi oni koji se bave turizmom na Kopaoniku.

U tom periodu će važiti popust od 20 odsto na dvodnevne i trodnevne ski-karte, a hotelijeri, restorani, ski-bifei, kafići, ski-škole i ski-rente pridružili su se promociji, pa će turisti imati priliku da iskorite popuste i na njihove usluge.

Velika količina snega, odlično pripremljene staze i brojne pogodnosti koje tog vikenda očekuju skijaše i bordere na planinama garantuju dobru zabavu i još veće uživanje u zimskim sportovima.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *