NALED u Vrnjačkoj Banji

Članovi Izvršne kancelarije NALED-a održali su danas, radni sastanak za 2018 godinu, u Velikoj sali u zgradi opštine Vrnjačka Banja.

boban djurovic
Boban Đurović
© vrnjackabanja.gov.rs

Radnom sastanku su prisustvovali 40 članova NALED-a uključujući i izvršnu direktorku, Violetu Jovanović, predstavnike Kancelarije Lokalnog ekonomskog razvoja opštine Vrnjačka Banja, Katastra i opštinskih službi urbanizma ali i predstavnici javnih preduzeća i ustanova o potencijalnim oblicima saradnje.

Imajući u vidu da NALED svake godine radni sastanak održava u drugom gradu, na ovaj način želeli su da ukažu počast svojoj članici, opštini Vrnjačka Banja, koja ove godine proslavlja jubilej od 150 godina organizovanog bavljenja turizmom.

Podsetimo da je izbornoj skupštini NALED-a, (2015) predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović, izabran za člana Nadzornog odbora, koji je takođe prisustvovao i predsedavao sastanku zajedno sa izvršnom direktorkom, Violetom Jovanović.

NALED deluje na pitanjima važnim za lokalnu samoupravu, kao što su naknade za korišćenje lekovitog faktora, stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja ali i uvođenje elektronske uprave.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *