U Novom Pazaru uhapšeni napadači na pevačicu

Policija iz Novog Pazara uhapsila je dve osobe zbog napada vatrenim oružjem na devojku, izjavio je Tanjugu viši javni tužilac Edis Arifović. Njima je viši javni tužilac odredio mere zadržavanja od 48 sati.

Jedan od uhapšenih A. Lj. se sumnjiči da je upucao devojku koja se ranije javila zdravstvenom centru u Novom Pazaru. Njemu je  na teret stavljeno ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Drugi uhapšeni E. N. se sumnjiči da je pomagao počiniocu ovog dela , rekao je Arifović.

Mlađa ženska osoba primljena je u novopazarsku Opštu bolnicu sa ustrelnom ranom karlične i glutealne regije, izjavila je potrparolka zdravstvenog centra Novi Pazar Suada Gicić Skenderi.

Devojka stara 18 godina iz Beograda primljena je na hirurško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru sa ustrelnom ranom desne ilijačne (karlične) i glutealne regije – rekla je ona i navela da je dežurni hirurg sa dežurnom ekipom pacijentkinju pregledao, te da su konsultovani i neurolog, ortoped i radiolog.

– Pacijentkinja nije vitalno ugrožena i nije konstatovana povreda vitalnih organa, ali se upućuje za Beograd radi dalje dijgnostičke i lečenja –  dodala je Gicić Skenderi.

Prema navodima pojedinih medija, reč je o devojci koja se bavi pevanjem.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *