REPUBLIKA SRPSKA UZVRAĆA POSETU MERKURU

RADNA GRUPA POSETILA VRNJAČKU BANJU U CILJU UPOZNAVANJA POTENCIJALA ZA PROMOCIJU


Grupa od dvadeset predstavnika medija, turističkih agencija i kompanija, upriličila je trodnevnu posetu Merkuru i Vrnjačkoj Banji. Cilj je bio da se gosti što bolje upoznaju sa uslugama, kako bi promocija Merkura na tržištu Republike Srpske bila što adekvatnija.
Ova poseta predstavlja nastavak aktivnosti koje je tim Merkura realizovao protekle godine u Banja Luci, kroz učešće lekara na stručnom simpozijumu na temu dijabetesa, sastanke sa državnim institucijama i nastupe u medijima. Na inicijativu dugogodišnjeg partnera Merkura iz Republike Srpske, turističke agencije Unis tours organizovana je poseta grupe sastavljene od predstavnika značajnih medijskih kuća i turističkih radnika, kao i firmi zainteresovanih da svoje radnike šalju na rekreaciju i rehabilitaciju u Merkur.

U Merkuru je Identifikovana činjenica da sve veći broj gostiju iz Republike Srpske uživa u odmoru u Vrnjačkoj Banji. Proteklih godina dosta njih je boravilo u Merkuru, uživajući u relax sadržajima i vrhunskim medicinskim tretmanima u kombinaciji sa mineralnim vodama. Prezentacijom tekućih ponuda građani Republike Srpske imaće aktuelne informacije o uslovima i mogućnostima lečenja i odmora u Merkuru.
Nakon prezentacije o Merkuru, gosti su imali priliku da obiđu kapacitete i upoznaju se sa uslugom. Uz druženje i dobru atmosferu napravljeni su brojni planovi za buduću saradnju.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *