Raski.rs – Već dve godine kako je Biljana Đorić (21) nestala bez traga u Kraljevu

Dve godine porodica Đorić živi u očaju, toliko je prošlo od kada je Biljana Đorić (21) poslednji put viđena na ulicama Kraljeva pre nego što je nestala, saznaje redakcija info portala Raski.rs.

Gde je tog 2. decembra 2015. godine pošla Biljana i da li je otišla samovoljno, i dalje je misterija. Ne postoji nijedan trag koji bi ukazao na to da li je živa ili mrtva. Roditelji veruju da se skriva u nekom manastiru, a za policiju je ovaj slučaj posle dve godine i dalje otvoren, ali tragova nema.

– Obišli smo skoro sve manastire u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i sreli se i sa nekadašnjim vladikom Artemijem. Ništa nismo saznali. Bili smo i po manastirima Žičke eparhije, na Kosovu. U nekoliko manastira smo dobili identičan odgovor. Monahinje su nam rekle da ako je želja iskušenice da se ne zna, one to neće prekršiti. Meni je to bilo nenormalno. Onda sam rekla suprugu Goranu da moramo da odemo u Beograd u Patrijaršiju – priča očajna majka, ne krijući suze koje na pomen deteta bolno teku.

– Proslavili smo 19. novembra njen 21. rođendan. Svi smo bili na okupu, Goran, ćerke Mirjana i Gordana i najmlađi šestogodišnji sin Bogdan, koji mi je prišao, zagrlio me i pitao kada ćemo otići da posetimo Bilju. “Vodi me kod sestre”, kaže. Oči su mi se napunile suzama, zastao mi je dah, ali sam mu odgovorila da ćemo je videti. Bogdan mi daje snagu da verujem da je živa. Neka je i u manastiru i u inostranstvu, bilo gde. Ne moram možda nikada više da je vidim, ali bih volela da dobijem neki znak da je živa – ispričala nam je kroz gorak plač majka Vesna.

redakcija Raski.rs

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *