Raski.rs – VUČIĆ: STIŽU INVESTITORI U KRALJEVO

Očekujem mnogo novih investicija i želim da obavestim ljude u Kraljevu i Loznici da za njih dolaze bolji dani“, izjavio danas u Rumi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavljujući otvaranje dve fabrike u gradu na Ibru

– U Kraljevo stižu dve fabrike, jedna sa 2.000, a  druga sa 2.500 zaposlenih , time rešavamo stvari u Kraljevu. Pri kraju smo da se potpišu ugovori, a ovo smem da kažem zato što smo već gotovo sve završili – rekao je danas u Rumi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tamo prisustvivao otvaranju prvog pogona u Evropi kompanije “Si dži Korp Global” iz Nepala. Pod imenom “Si dži Fuds Jurop” tamo će se proizvoditi nudle svetski poznatog brenda “vai vai”.

– Od posete turskog predsednika Erdogana očekujem mnogo i verujem da ćete se iznenaditi važnim poslovima koje ćemo da obavimo za Srbiju. Želimo dobre odnose sa Turskom i Turcima, ne zaboravite da njihove fabrike od Vladičinog Hana, Krupnja, Žitorađe, Leskovca, bukvalno drže ta mesta u životu – poručio je Vučić.

Kako nezvanično saznajemo, iako je, takođe neformalnim kanalima, bilo reči da će Aleksandar Vučić na Kraljevdan biti gost grada, on u subotu 7. oktobra neće doći u Kraljevo. Dolazak predsednika Srbije u grad na Ibru je, prema tim nezvaničnim saznanjima opet odložen – za još dve nedelje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *