KRALJEVČANIN PLJAČKAO TURISTE U BUDVI

Buvanska policija uhapsila je juče srpskog državljanina Radovana M. (56)  iz Kraljeva koji se sumnjiči  da je izvršio tri krađe na Slovenskoj plaži u Budvi. Kraljevčanin je, kako pišu Vijesti, uhapšen u policijskoj zasedi.

Policijski inspektori kojima je ranije prijavljeno da je na toj plaži primećen stariji muškarac za koga se sumnja da je onaj zbog koga se dešavaju učestale krađe.

Turisti i meštani koji se kupaju na popularnom kupalištu počeli su da prijavlju da im  nestaju dragocenosti, mobilni telefoni , novac i ostale lične stvari, koje bi ostavljali ispod suncobrana, dok su odlazili da se okupaju u moru.

Radovanu M. su inspektori stavili lisice nakon što je „uspešno“ obavio još jednu krađu, pa su ga sa dokazima priveli u stanicu policije gde je zadržan. Policijski inspektori imaju dokaze da je izvršio tri krađe, zbog čega mu se stavlja na teret krivično delo teška krađa u produženom trajanju i on je danas priveden osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.  Radovna M. je navodno došao u Budvu na letovanje. Inspektori su pretresom stana u kome je boravio Kraljevčanin, pronašli deo  ukradenih stvari i dragocenosti, koje su vraćene vlasnicima.

Tokom proteklih dva meseca budvanski inspektori su uhapsili šest državljana Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli na letovanje u Budvu, a vršili su krađe na plažama, apartmanima i stanovima.

Gotovo svakoga leta sa gostima u Budvu dolaze i džeparoši i sitni lopovi, kojima su glavne mete kupači na gradskim plažama, pišu Vijesti iz Podgorice.

Tags: , ,

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *