TEŠKA NESREĆA KOD KRALJEVA

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Raška – Kraljevo. “Reno” prištinskih registracija preticao kamion, pa je, vraćajući se u svoju traku, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu.

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 10 sati, u Magliču na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Raška, poginuo je šezdesetreogodišnji vozač „reno lagune“, prištinske registracije, iz Obilića.

Kako nezvanično saznajemo, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, vozač je posle preticanja kamiona na dozvoljenom mestu, vraćajući se u svoju kolovoznu traku, izgubio kontrolu nad automobilom i snažno udario u zaštitnu ogradu kraj desne strane puta.

Od zadobijenih povreda vozač „renoa“ na mestu je preminuo. Saobraćaj se na ovoj deonici puta jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a uviđaj je, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, obavio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu posle čije će istrage biti pozanto i više okolnosti pod kojima se udes dogodio.

Raski.rs/Novosti/Telegraf

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *