Monstrum koji je ubio troje komšija, a jednog ranio !!!

Života Radičević (61) je prvo pozvao komunalne inspektore kako bi napravili zapisnik o đubrivu koje je ispalo sa traktora bračnog para Stevanović, a zatim je uzeo lovačku pušku, otišao za njima na njivu i pobio ih.

Zbog toga što mu je smetalo đubrivo koje je ispadalo sa traktora, Života Radičević (61) iz sela Ratina kod Kraljeva, je lovačkom puškom ubio Zorana Stevanovića (67), njegovu suprugu Gordanu (64) i Miloja Kostovića (52), dok je ranio Živana Ćurličića (36).Kako kažu komšije, ubijeni bračni par i Života su u svađi dve godine zbog zemlje, ali ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

“Zoran je juče traktorom prevozio stajsko đubrivo jer je hteo da đubri oranicu koju ima. Koliko sam čuo, to đubrivo je padalo sa prikolice po putu, što je Životi smetalo, pa je pozvao komunalnu inspekciju. Tada sam prolazio pored njegove kuće i video ga kako priča sa komunalnim inspektorima. Samo je mahnuo rukom, pozdravio me, a ja sam nastavio dalje – priča jedan od komšija.Komunalni inspektori su napravili zapisnik i otišli, a Života je uzeo lovačku pušku i pucao u Gordanu, zatim je u polju ubio njenog muža Zorana i devera Miloja. Nakon toga je cev okrenuo ka Živanu Ćurličiću i naneo mu povrede koje nisu opasne za život.

Žena je još davala znake života kada je prebačena u bolnicu, ali je preminula nekoliko sati kasnije. Povrede su bile teške i reanimacija nije uspela. Drugi pacijent nije životno ugrožen. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno kazao je doktor Zvonko Veselinović.

Kada je izveo krvavi pir, Života je otišao do svoje kuće, gde je sreo sina Dragana koji u tom trenutku nije znao šta je njegov otac učinio.

Pitao sam ga šta će mu puška i pokušao da mu je uzmem, ali me je on odgurnuo i rekao mi da se sklonim. Seo je u automobil i otišao noseći pušku, a ja sam odmah pozvao policiju jer sam se uplašio. Ubrzo su mi javili šta je uradio komšijama i da se posle ubio na seoskom grobljuispričao je njegov sin Dragan, koji je još uvek bio u šoku.Policija je, kada je dobila dojavu šta se u polju dogodilo, krenula je u potragu za Životom. Tražili su ga na nekoliko lokacija, a onda je njegovo beživotno telo pronađeno na groblju u Ratini.

Redakcija raski.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *