Razneli joj kuću zbog sina?

Utvrđuje se zašto je aktivirana bomba u dvorištu Dunje Mijailović (77): Verovatni uzrok napada su neraščišćeni računi između njenog mlađeg sina Slobodana sa nekim kriminalnim grupama

SNAŽNA eksplozija koja je u noći između utorka i srede odjeknula u dvorištu porodične kuće Dunje Mijailović, u Kraljevu najverovatnije je izazvana eksplozivnom napravom aktiviranom daljinskim upravljačem.

Kako smo nezvanično saznali, uzrok napada su neraščišćeni računi između njenog mlađeg sina Slobodana (49), za kojim je zbog više krivičnih dela raspisana međunarodna poternica sa nekim kriminalnim grupama.

I dok se ni tužilaštvo, ni policija još nisu oglasili o motivima bombaškog napada čaršijom kruže razne verzije događaja. Izvori bliski istrazi, međutim, tvrde da je meta bio Dunjin mlađi sin.

– Otkud ja mogu da znam da li je to razlog? Moj brat već sedam godina živi u Italiji, nije u međuvremenu dolazio, a poslednji put smo se čuli pre više od godinu dana. Istina je, on ima kriminalni dosije, ali ovde je imovina moje majke, a ne njegova – rezignirano priča Slobodanov brat Rodoljub (56) koji sa svojom porodicom živi u većoj kući u istom dvorištu.

Novosti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *