Saradnja Nelta i fakulteta u Kraljevu

Kompanija Nelt potpisala je Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu.

U cilju približavanja teorije i prakse Sporazum treba da doprinese primeni razvijenih naprednih tehnoloških rešenja u studentskoj praksi i usmeravanju studenata ka savremenim biznis modelima.

Ovom prilikom je održano predavanje predstavnika kompanije Nelt i Banim reklame, koja je od prošle godine pridružena Nelt Grupi a potpisivanju Sporazuma prisustvovali su osnivači i direktori Nelta, Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac.

„Strategija društveno odgovornog poslovanja Nelt Grupe je usmerena ka podršci mladim ljudima u procesu visokog obrazovanja. Sporazum sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, još jedan je u nizu koji je Nelt  potpisao pružajući podsticaj studentima da se posvete razvoju svojih talenata. U proteklom periodu ostvarena je saradnja sa ukupno deset fakulteta iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. “ Istakao je, nakon potpisivanja Sporazuma u Kraljevu, Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *